Haber

BTP’nin İzmir adayı Yüksel Odabaşı

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayını açıkladı. BTP, sosyal medyanın ünlü ismi Yüksel Odabaşı’nı İzmir’e aday gösterdi.

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Odabaşı’nın adaylığını şöyle anlattı: “İzmir’e yakışan, İzmir’i tanıyan, İzmir halkını tanıyan, Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı canım kardeşim Yüksel Odabaşı, BTP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olmuştur. başarı.” notuyla duyurdu.

Odabaşı, adaylığına ilişkin sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Görkemli ilçemizdeki ‘İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’ görevine beni aday göstermeleri konusunda inançlı olan Sayın Genel Başkan ve Parti Teşkilatlarına sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. laikliğin ve modernliğin temsilcisi şehir..! Onlar uygun gördü, ben de.” Onur duydum ve memnuniyetle kabul edildim! Seçime kadar İzmirli Kardeşlerime, 1 Nisan sabahı İzmirli Kardeşlerimizin bize emanet edilmesini umuyor ve diliyorum! Allah hiçbirimizi utandırmasın! Ne bu dünyada ne de ahirette.” (HABER MERKEZİ)

haber-yunusemre.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu